Právě vysíláme

Dealer DEMI LOVATO konečně promluvil! Kvůli kterým drogám upadla zpěvačka do bezvědomí?

5. září 2018 16:10
Dealer DEMI LOVATO konečně promluvil! Kvůli kterým drogám upadla zpěvačka do bezvědomí?

Už je to skoro měsíc a půl, co slavná zpěvačka Demi Lovato byla náhle převezena do nemocnice kvůli předávkování drogami. A zatímco nyní se zpěvačka zotavuje na léčení, na veřejnost se dostávají nové a nové informace o tom, co se vlastně v osudnou noc stalo a které drogy dostaly Demi do bezvědomí.

Nejprve se spekulovalo o tom, že se Demi předávkovala heroinem. Tato zpráva však byla krátce po zpěvaččině hospitalizaci vyvrácena její vlastní rodinou. Po nějaké době se na veřejnosti objevil Brandon Johnson, dealer, který Demi zásoboval drogami už dlouhou dobu.

Pro americký web TMZ Johnson přiznal, že zpěvačce tu noc opravdu prodal silné prášky. Přesněji se mělo jednat o oxykodom, který smíchal s fentanylem.

O pilulky si prý Demi  řekla sama a moc dobře věděla, jak moc jsou silné. „Já jsem jí řekl, že to nejsou farmaceutické látky, ale že se jedná o mix silných léků, které jsou v této kombinaci velmi nebezpečné. Plně chápala, co jsem jí řekl, i přesto prášky požila. Bylo hrozné, co se jí stalo, ale pro kohokoliv, kdo si myslí, že v tom byly i jiné záměry nebo něco dalšího, se šíleně plete,“ řekl Johnson, který rovněž uvedl, že tu noc požil úplně stejné prášky a nic se mu nestalo.

Zdroj: TMZ

Zpěvačka Von zhudebnila svůj orgasmus

Články, které by tě mohly zajímat