Právě vysíláme

Dělník Khaby Lame porazil hranici 100 milionů followerů a útočí na místo nejsledovanějšího tiktokera. Kolik mu ještě zbývá?

16. srpna 2021 15:29
Dělník Khaby Lame porazil hranici 100 milionů followerů a útočí na místo nejsledovanějšího tiktokera. Kolik mu ještě zbývá?

Charlie D’Amelio už není jediná mega star na TikToku. Khaby Lame, dělník, který před dvěma roky kvůli pandemii Covidu ztratil práci, nyní útočí na místo nejsledovanější celebrity na této sociální síti.

Příběh je to téměř neuvěřitelný. Khaby Lame, vlastním jménem Khabane, pochází z chudých poměrů. Původem je z afrického Senegalu, ale většinu svého života žije v Itálii. Když před dvěma roky přišel kvůli pandemii koronaviru o práci, rozhodl se, že zkusí štěstí na TikToku natáčením videí, ve kterých paroduje populární life hacky. I když ho otec prosil, aby si našel „normální“ práci, Khaby vytrval. A nyní svého rozhodnutí určitě nelituje.

Podle kalkulačky webu Influencer Marketing Hub, která udává přibližnou hodnotu placených příspěvků na TikToku v závislosti na počtu followerů, lajků a příspěvků, se cena za jeden Khabův post může vyšplhat až na 240 tisíc dolarů, což je více než 5 milionů korun.

Peníze ale nejsou to jediné, co nečekaná kariéra tiktokera mladému muži přinesla. Jeho videa jsou většinou beze slov, spoléhá se v nich pouze na své grimasy a osobitý humor a to baví stále více lidí.

Ač se to zdálo ještě před několika měsíci nemožné, nyní mladý muž překročil hranici 100 milionů followerů na TikToku. Momentálně je tedy druhým nejsledovanějším uživatelem této sociální sítě a na to, aby porazil tiktokovou mega star Charlie D’Amelio, která je s 122 tisíci na prvním místě, mu už zase tolik neschází.

Zvlášť vezmeme-li v úvahu, že za poslední měsíc mu přibylo přes 14 milionů nových sledujících, zatímco Charlie pouhé 3 miliony.

 

Články, které by tě mohly zajímat