Právě vysíláme

DEMI LOVATO se poprvé od hospitalizace ukázala na veřejnosti! Jak je na tom?

24. září 2018 14:10
DEMI LOVATO se poprvé od hospitalizace ukázala na veřejnosti! Jak je na tom?

Demi Lovato se po dvou měsících poprvé ukázala na veřejnosti. Zpěvačka se 29. července předávkovala a od té doby je v léčebně.

O zdravotním stavu zpěvačky Demi Lovato nedávno promluvila i její matka, Dianna De La Garza. Ta v rozhovoru uvedla, že se zpěvačce daří dobře a že je šťastná. De La Garza zároveň popsala šok, který pocítila poté, co se zdravotní stav její dcery zhoršil.

Z fotky od serveru TMZ se zdá, že dva měsíce po hospitalizaci se na tom Demi Lovato podstatně líp. Mrkněte na fotku níže!

Jsme rádi, že se zpěvačce opět daří a přejeme jí brzké uzdravení!

Původní zpráva od Demi Lovato na Instagramu

Text v překladu zní:

„O mém boji se závislostí jsem se vždycky bavila otevřeně. Dozvěděla jsem se, že tato choroba jen tak časem nezmizí. Musím to překonat a zatím se mi to nepovedlo.

Chci poděkovat Pánu Bohu za to, že mě udržel naživu a ve zdraví. Cením si podpory a lásky, kterou mi projevují fanoušci jak tento týden, tak i ty ostatní. Vaše pozitivní myšlenky a modlitby mi pomáhají během tohoto těžkého období.

Chci poděkovat rodině, mému týmu a pracovníkům v Cedars-Sinai, jenž se o mě neustále starají. Bez nich bych tu nebyla a nepsala bych vám tenhle dopis.

Teď potřebuji čas na uzdravení a musím se soustředit na střízlivost a na zotavení. Láska, kterou jste mi projevili, nikdy nebude zapomenuta a těším se na den, kdy budu moci říct, že jsem se z toho všeho dostala.

Budu bojovat dál.“

Zdroj: TMZ, Billboard, Instagram

 

9 bizarních zdravotních rad, které fungují

Články, které by tě mohly zajímat