Právě vysíláme

DEMI MOORE prodala vlastní matka v 15 letech. Za znásilnění dcery dostala zaplaceno!

25. září 2019 12:10
DEMI MOORE prodala vlastní matka v 15 letech. Za znásilnění dcery dostala zaplaceno!

Demi Moore má za sebou opravdu strašlivé životní zážitky. Ve své nové knize kromě potratu a závislosti na drogách přiznala i to, že byla v patnácti letech znásilněna a její matka za to od pachatele dostala dokonce zaplaceno.

Demi byla v patnácti letech znásilněna a pachatel za to vyplatil její matce 500 dolarů. S odkazem na připravované memoáry slavné herečky to uvedla televize ABC. Matka ji prý brala do barů, aby si jí muži všimli.

„Bylo to znásilnění a byla to devastující zrada,“ prohlásila v televizi novinářka Diane Sawyer, která s dnes šestapadesátiletou Mooreovou hovořila. Herečce bylo tehdy patnáct let, když prý jednou přišla domů a uviděla staršího muže, kterého znala. Po znásilnění se jí zeptal, jaké to je, když z ní vlastní matka dělá prostitutku.

Samotná Demi se prý nedomnívá, že by ji matka prodávala. „V hloubi duše si to nemyslím. Byla to prostě transakce. Umožnila mu to ale a poškodila mě,“ řekla herečka o své matce, která bojovala s alkoholem a několikrát se také pokusila o sebevraždu.

Kniha pamětí nazvaná Inside Out je intimní výpovědí o dětství slavné herečky, o vztazích a o pomoci ostatním, uvedla ABC. Demi ji věnovala nejen svým třem dcerám, ale i problematické matce.

Demi Moore se svou matkou

 

Zdroj: ČTK

Články, které by tě mohly zajímat