Právě vysíláme

Denně se budila s pláčem. Modelku Bellu Hadid dohnaly deprese až do léčebny

16. března 2022 11:21
Denně se budila s pláčem. Modelku Bellu Hadid dohnaly deprese až do léčebny

Na titulních stranách působí jako dokonalá osobnost. Ve skutečnosti ovšem trpí velkými problémy. Modelka Bella Hadid byla v minulosti označena jako nejkrásnější žena světa. I ona ovšem skončila v psychiatrické léčebně.

Bella se nedávno rozpovídala o svém psychickém zdraví a lehkou závislostí na alkoholu. Časté pití se stalo součástí jejího života a modelka kvůli alkoholu přišla i o několik zakázek. Nyní je abstinentkou a večírkům s alkoholem se vyhýbá. Přesto nyní promluvila o psychických problémech, které ji dlouhou dobu trápí a dostaly ji až do léčebny.

Hadid pro magazín Vogue přiznala deprese a úzkostné stavy. Dle svých slov se dlouhou dobu každé ráno budila s hysterickým pláčem. „Nikomu jsem to neřekla. Chodila jsem do práce a o pauzách plakala. Pak se vrátila do hotelu a plakala znovu, dokud jsem neusnula. A další den to samé, pořád dokola,“ řekla a promluvila i o pracovním vyhoření, které po několika letech v modelingu zažila.

Bellu její problémy dostaly do psychiatrické léčebny, kde modelka strávila 14 dní. Američance byly nasazeny léky a brunetka absolvovala i terapie. Nyní už se cítí mnohem lépe a o svých problémech chce mluvit na veřejnosti. Lidé si totiž podle ní mylně myslí, že její život je dokonalý.

Články, které by tě mohly zajímat