Právě vysíláme

Děsivé Vánoce? Umělec přetváří vánoční stromečky na strašlivé godzilly

23. prosince 2021 12:10
Děsivé Vánoce? Umělec přetváří vánoční stromečky na strašlivé godzilly

K Vánocům bezpochyby patří nazdobený stromeček. Pokud však máte rádi originální věci, pak svěřte stromeček Stevenovi Newlandovi z Nového Zélandu!

Steven je umělec a svými díly tak trochu vylepšuje vánoční tradice. Klasické stromečky totiž přetváří na různé příšery a jeho nejpovedenějším kouskem je stromeček ve tvaru vánoční Godzilly. „Na tento nápad mě navedl synovec. Miluje dinosaury, tak jsem se rozhodl, že vyrobím vánoční strom v podobě malé Godzilly. Příšeru jsem sestrojil tak, aby chrlila kouř, měla děsivé oči a špičaté tesáky. Jediný rozdíl mezi mou vánoční Godzillou a tou opravdovou je velikost. Skutečné míry Godzilly by se nám do obýváku nejspíš nevešly,“ komentoval své dílo Steven, jenž na výrobu spotřeboval deset metrů drátu, plastové zuby, papírové drápy a umělý jehličnan.

Protože se tento originální stromeček umělci opravdu povedl, po loňských Vánocích rozhodně neputoval ke kontejnerům. Naopak byl vydražen na kauci za deset tisíc korun, které později Steven daroval na charitu, co pomáhá lidem s rakovinou. Se svým uměním chce pak muž pokračovat a mít každé svátky takto strašidelný stromeček.

Články, které by tě mohly zajímat