Právě vysíláme

Děsivé video: Pavouci zalezlí v autech děsí řidičky. Jedna málem sjela z mostu

9. prosince 2020 14:10
Děsivé video: Pavouci zalezlí v autech děsí řidičky. Jedna málem sjela z mostu

Chvíle naprosté paniky si krátce za sebou prožily dvě australské řidičky. Zatímco jedna z nich našla nezvaného hosta v madle dveří svého auta, druhou vystrašil přímo během jízdy.

Christine Jones z australského Brisbane zažila šok, když v madle dveří svého auta našla schovaného pavouka. „Naštěstí to nebyly dveře řidiče, takže jsem mohla vejít do auta jinými. Ale i po deseti minutách jízdy tam byl,“ popsala žena.

Jak přiznala, nejdříve si myslela, že se jedná pouze o chlupatou housenku, až poté jí došlo, že jde o pavouka. Dotknout se ho však neodvážila a jak dodala, auto už týden neřídila.

Pavouk na okně

Obrovští pavouci nejsou v Austrálii žádnou výjimkou. Nedávno jeden vyděsil také matku se čtyřmi dcerami, které mířily na svatbu nedaleko Sydney. Když si jedna z žen černého pasažéra všimla, začala ho natáčet.

Téměř dvaceticentimetrový host však nehodlal zůstat v autě na jednom místě a začal kabinu auta zkoumat. To ženy vyděsilo natolik, že málem sjely z mostu dálnice. Raději proto zastavily na krajnici a rozhodovaly se, co udělají. Jedna z nich nakonec pavouka dostala ven pomocí tyče.

 Zdroj: novinky.cz, dailymail.co.uk, The Sun, facebook.com/Australian spider identification page, shutterstock

Články, které by tě mohly zajímat