Právě vysíláme

Děsivé záběry Cary Delevingne. Modelka přijela na letiště špinavá, pohublá a jen v ponožkách

8. září 2022 11:31
Děsivé záběry Cary Delevingne. Modelka přijela na letiště špinavá, pohublá a jen v ponožkách

Cara Delevigne šokovala fanoušky svým chováním na letišti. Modelka se vrátila z festivalu Burning Man a rozcuchaná, špinavá a evidentně pod vlivem drog měla obrovský problém s koordinací.

Video, které pořídili fotografové na letišti, je velmi znepokojivé. Cara je zachycena rozcuchaná, velmi pohublá, a navíc bez bot se špinavými ponožkami. Modelka má navíc nekoordinované pohyby, několikrát jí vypadne telefon z rukou a už od prvního pohledu je jasné, že je pod vlivem návykových látek.

Cara dorazila na letiště v Los Angeles ve společnosti svého týmu a měla namířeno soukromým tryskáčem domů. Do letadla, jenž vlastní rapper Jay-Z, byla naložena její zavazadla. Dle dostupných informací modelka nastoupila na palubu, strávila na ní 45 minut a posléze tryskáč opustila. Zda byla z letadla vyvedena posádkou, není jasné.

 

Dle zdroje magazínu DailyMail strávila Cara několik dní na slavném festivalu Burning Man, kde se prý několik dní nemyla a ani nejedla. „Byla několik dní v poušti, takže neměla čas se ani umýt,“ uvedl zdroj.

 

Články, které by tě mohly zajímat