Právě vysíláme

Horor The Perfectionist je novým hitem. Divákům je z něj prý fyzicky špatně

30. května 2019 13:10
Horor The Perfectionist je novým hitem. Divákům je z něj prý fyzicky špatně

Vypadá to, že oblíbená streamovací služba Netflix má na kontě další hit. Nově zveřejněný horor s názvem The Perfection vzbudil u diváků velký ohlas a řada lidí přiznává, že jim z filmu bylo až fyzicky špatně.

Film se dostal na internet 24. května a podle traileru je zřejmé, že se jedná o vážně děsivou podívanou. Děj se točí kolem dvou mladých violoncellistek, které spolu v dětství chodily do stejné hudební školy a náhodou se potkaly v dospělosti. A ačkoliv trailer mnoho dalších podrobností o ději neprozrazuje, můžeme v něm vidět několik opravdu znepokujících scén.

Jakmile Netflix svůj nový horor zveřejnil, po internetu začalo kolovat mnoho reakcí od diváků. Ti film velmi chválí a tvrdí, že děsivější snímek už dlouho neviděli. Některým bylo zároveň ze sledování až fyzicky špatně. „Sledovali jste na Netflixu The Perfection? Já ano a teď mi je vážně špatně od žaludku,“ napsal například jeden z uživatelů.  „The Perfection je šílené. Nemůžu se hýbat a chce se mi zvracet,“ stojí v dalším komentáři.

Pokud jste tedy milovníci hororů a vyžíváte se ve snímcích, které nahání strach, The Perfection je možná výzvou právě pro vás. A vy ostatní, alespoň víte, co v internetové filmotéce zcela jistě vynechat.

 

Zdroj: LadBidle, DailyMail

Články, které by tě mohly zajímat