Právě vysíláme

Detaily svatby Britney Spears: Kočár jako pro Popelku a hvězdní hosté

11. června 2022 13:10
Detaily svatby Britney Spears: Kočár jako pro Popelku a hvězdní hosté

Britney Spears se potřetí vdala! Svatba s o několik let mladším přítelem Samem byla o poznání komornější, ale zato se postarala o pořádný skandál.

Čtyřicetiletá Britney Spears a osmadvacetiletý Sam Asghari se rozhodli uspořádat menší svatbu a pozvali pouze stovku hostů. Mezi svatebčany pak chyběla zpěvaččina blízká rodina a nebyl pozván otec Jamie Spears ani její mladší sestra. Podle zahraničního tisku navíc chyběli i oba synové Britney, kteří prý matce pogratulovali ke sňatku pár dní předtím.

Svatební obřad se uskutečnil ve vile Spears v Los Angeles. Nechyběla řada slavných hostů, mezi kterými byla Paris Hilton s matkou, herečka Drew Barrymore, zpěvačka Madonna, nebo návrhářka Donatella Versace, která pro Britney navrhla šaty.

Dům Britney Spears

Novomanželé podávali hostům nejvybranější lahůdky. Svatební menu obsahovalo mořského okouna, tatarák z tuňáka nebo hovězí steak Kobe. Nevěstu navíc přivezl kočár na motivy pohádky Popelka od společnosti Disney.

Nebyla by to svatba Britney Spears, kdyby nedošlo ke skandálu. Na svatbu totiž vtrhnul nepozvaný host, kterým byl bývalý manžel zpěvačky. Muže jménem Jason Alexander pak musela vyvádět ochranka. Alexander totiž chtěl evidentně svatbu narušit.

Kočár pro nevěstu

 

Články, které by tě mohly zajímat