Právě vysíláme

Diana Kobzanová se na Instagramu rozepsala o plastikách a zkritizovala kult „věčného mládí“

21. září 2021 12:40
Diana Kobzanová se na Instagramu rozepsala o plastikách a zkritizovala kult „věčného mládí“

Modelka a nyní již maminka dvou holčiček Diana Kobzanová se čas od času ozve na sociálních sítích, aby svým uživatelům sdělila další ze svých mouder. Nyní se rozepsala o škodlivém kultu „věčného mládí“ a v této otázce s ní rozhodně mnoho lidí souhlasí.

Pokud používáte Instagram, jistě už jste zaznamenali, že je to místo plné chlubení a předhánění se v tom, kdo má lepší život. Na „Instáči“ ukazují lidé jen to dobré a někteří si realitu přibarvují všemožnými filtry. A stejně je to i u vzhledu, kdy se řada žen prezentuje jen v dokonalém světle.

Ačkoliv si to spousta z nich neuvědomuje, stárnutí je zkrátka přirozené, a i když různé kosmetické procedury mohou koloběh času naoko zpomalit, stejně ho nezastaví. Mezi těmi, kdo to moc dobře ví, je i Diana Kobzanová, která se na Instagramu rozepsala o škodlivém kultu „věčného mládí“. Svým sledujícím nalila čistého vína a jako jedna z mála veřejně promluvila o tom, že žádná ze zdánlivě dokonalých slavných osobností rozhodně nemládne, jen do sebe investuje opravdu spoustu peněz.

„Říct, že někdo vypadá super na 40, 50, 60 je sice hezký, ale v 99 % případech se nebavíme o genetice, stravě, cvičení, kolagenu, ale o tom, co všechno si dotyčná může finančně dovolit (v míň náročném případě, jak dobře se umí vyfotit, nebo kterou appku použít)“, napsala slavná maminka a uvedla, že rozhodně nemá nic proti zkrášlování, ale žádná z žen zkrátka nebude bez jakýchkoliv zásahů vypadat o 20 let mladší. Je proto důležité umět stárnout s grácií a nehroutit se z každé vrásky a hlavně si nedělat těžkou hlavu z falešné reality na sociálních sítích: „Vidím jen dokonalý obličeje bez pórů, akné, jizev… Vidím ženský s dlouhýma řasama, plnými rty, hustou kštici… Přemýšlíte někdy nad tím, jak taková osoba vypadá, když ji potkáte na ulici? Nebo jak by vypadala, kdyby nemohla každý měsíc investovat x (desítek) tisíc do toho, jak vypadá?“ 

Diana za svůj příspěvek sklidila pochvalu a hned několik sledujících s jejím názorem souhlasí. Řada uživatelek navíc ocenila i modelčin snímek obličeje bez filtrů.

 

Články, které by tě mohly zajímat