Právě vysíláme

Diana Kobzanová zkritizovala celebrity, které postují fotky z exotických dovolených. A pak si deaktivovala účet na Instagramu

19. března 2021 16:30
Diana Kobzanová zkritizovala celebrity, které postují fotky z exotických dovolených. A pak si deaktivovala účet na Instagramu

Bývalá modelka Diana Kobzanová se nedávno docela ostře vyjádřila na adresu celebrit, které nejenže si v dnešní době neodpustí dovolenou v zahraničí, ale ještě z ní musí postovat vymazlené fotografie na sociálních sítích. Řada jejích followerů se s kritikou naprosto ztotožnila, spoustu z nich ale namíchla.

Diana na svém profilu zveřejnila dlouhý status, ve kterém nekritizuje ani tak potřebu lidí odjet na dovolenou, ale nelíbí se jí, když se v dnešní době influencerky a jiné celebrity chlubí snímky z pláže a vypadá to, že jejich jediný problém je ten, jaké si dnes obléknou plavky. „Život nikdy neměřil všem stejně. Já nebudu obhajovat nás, co jsme z nějakýho důvodu měli kliku a mohli před tím vším utéct, protože jak říkám, život není spravedlivej. Dokonce rozumím, že vy, co žijete trvale v Česku, máte všeho po krk a můžete si dovolit na týden, dva vypadnout pryč, se prostě seberete a jedete. Nepochopím ale, proč musíte každý den, zase a znovu, sdílet 350 příspěvků a příběhů. Po flašce vína referovat, jak mácháte zadky v moři, žerete krevety, sdílíte fotky bez roušky s hashtagy: freedom, fuck covid, fuck vláda, jsme v tom s vámi, nedáme se, bude líp a podobné sračky. Je opravdu nutné všem ukázat, že na to máte? Je opravdu nutné těm, co se brodí po krk v problémech, ještě nakládat?“ ptá se Diana a poukazuje na to, že jsou lidé, co nemají absolutně žádné finanční prostředky, nebo jim umírají blízcí. Podle známé modelky je tak třeba zachovat si soudnost a empatii pro ostatní, co nemají takové štěstí. Dovolená se totiž přece dá užít i bez lajků a Insta Stories.

Jenže reakce na její vyjádření byly tak bouřlivé, že si bývalá modelka a nynější maminka dvou holčiček rozhodla účet na Instagramu raději deaktivovat. Vzhledem k tomu, že už několik let v České republice nežije a neobjevuje se pravidelně na stránkách bulváru, takovou reakci zřejmě nečekala. Je ale vidět, že svým prohlášením asi ťala do živého.

Co si o něm myslíte vy?

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat