Právě vysíláme

Diana Kobzanová zkritizovala šťastné fotky celebrit od moře. „Mějte soudnost,“ vzkazuje

11. března 2021 9:10
Diana Kobzanová zkritizovala šťastné fotky celebrit od moře. „Mějte soudnost,“ vzkazuje

Modelka a máma dvou holčiček Diana Kobzanová sice nežije už delší dobu v České republice, ale stále se nebojí i kriticky komentovat zdejší situaci. Nyní se na sociálních sítích pustila do instagramových hvězdiček a řada lidí jí za to tleská.

Už rok žijeme v době pandemie a museli jsme náš život přizpůsobit home officům, Netflixu a pocitu „být zavřený doma“. Pro řadu lidí to byl navíc patrně nejtěžší rok jejich života, protože přišli o práci a o jistotu, že uživí svou rodinu. A ačkoliv se muselo omezit cestování, hned několik instagramových celebrit vyrazilo na slunnou dovolenou a šťastnými snímky od moře zásobují pravidelně své sociální sítě. A právě to se nelíbí Dianě Kobzanové, která se právě nachází v kanadském Montrealu, kde žije s hokejistou Michaelem Frolíkem.

Diana na svém profilu zveřejnila dlouhý status, ve kterém nekritizuje potřebu lidí odjet na dovolenou, ale nelíbí se jí, když se v dnešní době influencerky a jiné celebrity chlubí snímky z pláže a vypadá to, že jejich jediný problém je ten, jaké si dnes obléknou plavky. „Život nikdy neměřil všem stejně. Já nebudu obhajovat nás, co jsme z nějakýho důvodu měli kliku a mohli před tím vším utéct, protože jak říkám, život není spravedlivej. Dokonce rozumím, že vy, co žijete trvale v Česku, máte všeho po krk a můžete si dovolit na týden, dva vypadnout pryč, se prostě seberete a jedete. Nepochopím ale, proč musíte každý den, zase a znovu, sdílet 350 příspěvků a příběhů. Po flašce vína referovat, jak mácháte zadky v moři, žerete krevety, sdílíte fotky bez roušky s hashtagy: freedom, fuck covid, fuck vláda, jsme v tom s vámi, nedáme se, bude líp a podobné sračky. Je opravdu nutné všem ukázat, že na to máte? Je opravdu nutné těm, co se brodí po krk v problémech, ještě nakládat?“ ptá se Diana a poukazuje na to, že jsou lidé, co nemají absolutně žádné finanční prostředky, nebo jim umírají blízcí. Podle známé modelky je tak třeba zachovat si soudnost a empatii pro ostatní, co nemají takové štěstí. Dovolená se totiž přece dá užít i bez lajků a Insta Stories.

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat