Právě vysíláme

DISNEY smutní. Teprve 20letá hvězda filmu Následníci je po smrti!

7. července 2019 13:10
DISNEY smutní. Teprve 20letá hvězda filmu Následníci je po smrti!

Hvězda milovaného filmu pro teenagery Následníci je po smrti! Herec a miláček fanynek Cameron Boyce zemřel ve věku 20 let! Jeho smrt je obklopena tajemstvím.

„S hlubokým zármutkem a zlomeným srdcem oznamujeme, že nás Cameron dnes ráno opustil. Zemřel ve spánku v záchvatu, který byl vyústěním dlouhodobých zdravotních potíží, s nimiž se léčil. Svět ztratil bezpochyby jedno ze svých nejzářivějších světel, ale jeho duše bude žít skrze vlídnost a soustrast všech, kteří ho znali. Jsme hluboce zarmouceni a prosíme o zachování soukromí v této neskutečně těžké chvíli. Nad ztrátou syna a bratra velmi truchlíme,“ uvedla v oficiální prohlášení rodina herce a fanoušci jsou zmateni. O špatném zdravotním stavu mladého Camerona totiž neměl nikdo tušení.

Cameron Boyce začal s herectvím už jako malý kluk a zahrál si například v komedii Machři Adamem Sandlerem. Později podepsal kontrakt se studiem Disney a zahrál si například v seriálu Jessie. Nejvíce se herec proslavil rolí Carlose ve filmech Následníci. Třetí díl této populární série je už natočen a brzy přijde do kin.

Úplně poslední fotografie, která se objevila na sociální síti před Cameronovou smrtí je černobílý potrét s bílým šátkem přes čelo. Snímek za pár posledních hodin nasbíral přes milion lajků a objevují se pod ním smutné komentáře.

 

 

 

 

Zdroj: JustJared.com

Články, které by tě mohly zajímat