Právě vysíláme

Kabelka DIOR, iPHONE 11 či nový MAC BOOK! Jedenáctiletá holčička pobavila svého otce náročným seznamem dárků

18. listopadu 2019 22:10
Kabelka DIOR, iPHONE 11 či nový MAC BOOK! Jedenáctiletá holčička pobavila svého otce náročným seznamem dárků

Dětí milují Vánoce a převážně se těší na dárky, které dostanou. Jejich seznam přání je ale občas dost nákladný a rodiče se nestačí divit, jak moc jsou jejich dítka rozmazlená.

Muž sdílel na Twitteru vánoční seznam od své dcery určený Santa Clausovi a žasl nad tím, kolik toho jeho jedenáctiletá dcera k Vánocům chce. Holčička je totiž na svůj věk opravdu velmi náročná a její seznam obsahoval až 26 dárků. Nejednalo se pak o žádné hračky, nýbrž drahé věci, které má občas problém pořídit si i dospělý člověk sám pro sebe.

„Moje dcera musela ztratit rozum s tímto vánočním seznamem,“ napsal zoufalý tatínek na Twitter a ukázal, co všechno jeho holčička chce. V seznamu se pak nacházel iPhone 11, Mac Book Air, sluchátka Air Pods, kosmetika, opravdový králíček, 4 tisíce dolarů, parfém, nové boty, náušnice, Go Pro kamera či různé druhy panenek. V seznamu pak navíc holčička ještě žádá oblečení od drahých značek, jako je Dior či Gucci.

Jaké věci ze seznamu dcera opravdu dostane, zatím tatínek nepřiznal. Jeho náročná holčička však už nyní pobavila internet a lidé se jejímu seznamu dárků smějí. „Myslím, že plánuje se odstěhovat,“ napsal například jeden z komentujících.

 

 

Zdroj: BoredPanda

Články, které by tě mohly zajímat