Právě vysíláme

Diskuze kvůli koronaviru skončila rvačkou! Dvě matky zůstaly v bezvědomí

5. února 2020 16:10
Diskuze kvůli koronaviru skončila rvačkou! Dvě matky zůstaly v bezvědomí

Koronavirus si málem vyžádal další oběti. Tentokrát ovšem nešlo o přímý důsledek nemoci, ale o hádku kvůli ní. Dvě ženy po následné rvačce dokonce skončily v bezvědomí!

Panika z koronaviru se šíří po celém světě a nyní si zákeřný virus vyžádal také svůj nepřímý důsledek – hádka dvou žen ohledně jeho důsledků skončila rvačkou, kvůli které obě skončily dokonce v bezvědomí!

Začalo to na internetu…

Dvě ženy v Austrálii započaly hádku o následcích zákeřného viru na internetu, konkrétně ve skupině matek ze Sydney. Posléze si řekly, že by bylo dobré spor kvůli následkům koronaviru urovnat osobně, ale nešlo o dobrý nápad… Sokyně se do sebe totiž pustily i při osobním setkání a ze slovní přestřelky se brzo stala rvačka.

Spor obou žen začal na internetu…

Ženy od sebe nedokázaly roztrhnout ani jejich kamarádky, které si obě přivedly na pomoc. Matky se tak tahaly za vlasy, strkaly a fackovaly. Rvačka eskalovala a v jednu chvíli byly obě v bezvědomí. Australská policie nyní spor řeší a jak je vidět, koronavirus tak společnost doslova kosí všemi možnými cestami.

Zdroj: novinky.cz

Články, které by tě mohly zajímat