Právě vysíláme

Dítě s blikající čepicí v letadle pobouřilo internet. Bezohlednost matky je šokující

12. září 2023 14:15
Dítě s blikající čepicí v letadle pobouřilo internet. Bezohlednost matky je šokující

Malé dítě v letadle? To je představa, která dokáže vyděsit spoustu cestujících. Dětí ovšem nemusí na palubě jen křičet nebo brečet, mohou se dopustit i něčeho mnohem víc nepochopitelného. Otázkou však zůstává, zda nejsou na vině spíše rodiče.

Na sociální sítě TikTok koluje video z paluby letu s dítětem, které mít jako spolupasažéra rozhodně nechceš. Malý capart se totiž rozhodl, že si v době nočního letu obleče na hlavu křiklavě blikající svítící čepici. Že chce zbylá polovina cestujících spát nebo odpočívat? To zřejmě dítě, ani jeho matku, nezajímá. Video zhlédlo na sociálních sítích skoro 8 milionů lidí a všichni se podivují nad tím, jak moc může být někdo bezohledný. Na vině je pak především matka, která má dítě na klíně a nenapadne jí, že svou čepicí ostatní velmi ruší. V komentářích se lidé pozastavují i nad tím, jak je možné, že v této situaci nezakročil včas letecký personál.

Podobné situace s dětmi čím dál víc prohlubují názor, že aerolinky by za příplatek měly zavést lety, které by byly určeny pouze pro dospělé. Ne všichni totiž mají na rušící děti trpělivost a někdo si chce zkrátka užít let v pohodové atmosféře.

Články, které by tě mohly zajímat