Právě vysíláme

Dívka (15) vypadala jako sedmdesátiletá žena. Náročná plastická operace z ní udělala krásku!

24. ledna 2020 15:10
Dívka (15) vypadala jako sedmdesátiletá žena. Náročná plastická operace z ní udělala krásku!

Patnáctiletá Číňanka jménem Siao Feng si i ve svém mladém věku prošla peklem. Kvůli genetické anomálii zažila krutou šikanu a prakticky celý její život jí provázel výsměch. Lékaři jí však dokázali pomoct a nyní může žít dívka plnohodnotný život.

Siao trpí velmi vzácnou chorobou, která postihuje jednoho s osmi milionů lidí. Jedná se o Hutchinsonův-Gilfordův syndrom, který má za následek, že má dívka v patnácti letech obličej jako sedmdesátiletá žena. Předčasné stárnutí navíc nepostihuje jen její pokožku, ale také vnitřní orgány, a proto má Siao mnoho zdravotních problémů a kvůli nemoci jí například vypadávají vlasy.

Mladá studentka zažívala kvůli svému vzhledu ve škole peklo a neměla žádné kamarády. Lidé si jí pletli s rodiči spolužáků a Siao musela školu na nějakou dobu přerušit, protože pro ní představovala velký stres.

Ke konci loňského roku se však stalo něco úžasného. Dívce se podařilo vybrat sedm milionů korun na nákladnou plastickou operaci a lékaři jí následně změnili k nepoznání.

Náročná operace trvala sedm hodin a doktoři během ní odstranili Siao z obličeje sedm centimetrů tlustou a převislou kůži. Z brunetky se tak rázem stala půvabná slečna, jenž se šikanou jistě už nebude mít problém. Stále se však musí vypořádat s dalšími nepříjemnými zdravotními problémy, které choroba bohužel přináší.

 

Zdroj: The Sun

Články, které by tě mohly zajímat