Právě vysíláme

Dívka se málem udusila poté, co v kousku kuřete z fast foodu spolkla zapečenou roušku

7. srpna 2020 12:10
Dívka se málem udusila poté, co v kousku kuřete z fast foodu spolkla zapečenou roušku

Šestiletá Maddie a její matka Laura Arber (32 let) mají za sebou zážitek, na který asi ještě dlouho nezapomenou. V pobočce řetězce s rychlým občerstvením v Hampshire v Anglii si objednaly Happy Meal, ale v kuřecích nugetkách na ně čekalo pořádné překvapení.

Podle matky se dcera po jednom soustě začala dávit. „Musela jsem jí strčit prst do krku, aby se vyzvracela. To, co z ní vyšlo, bylo poseté něčím modrým,“ řekla matka televizní stanici BBC.

„Nechápala jsem, co to je, ale když jsem se podívala do krabice nugetek, uviděla jsem něco modrého vykukovat z jednoho kousku.

„Byla to rouška. Byla tam úplně rozpečená, táhla se jako žvýkačka. Bylo to odporné.

„Kdybych bývala nebyla v místnosti, nevím, co by se stalo.“

Žádná omluva, nugetky stále v prodeji

Laura, matka čtyř dětí, se okamžitě vypravila zpátky do restaurace. Od tamního managera se dozvěděla pouze to, že nugetky nebyly připraveny v restauraci. Žádné omluvy se jí nedostalo a když se zeptala, zda budou jídlo dále servírovat, bylo jí odpovězeno, že samozřejmě. Jak se mohla sama přesvědčit na vlastní oči, zákazníkům na místě byly i přes její upozornění nugetky podávány.

Podle mluvčí řetězce momentálně probíhá vyšetřování.

Laura a její rodina už si ale v McDonald’s „do konce života“ nic neobjednají a svým příběhem chtějí varovat rodiče: „Jenom proto, že se to jmenuje Happy Meal, neznamená to, že je to pro vás či vaše děti bezpečné,“ vzkazuje ostatním.

 

Celý příběh si můžete poslechnout tady:

 

Zdroj: YouTube, BBC

Články, které by tě mohly zajímat