Právě vysíláme

Dívka se nakazila partnerovou HIV pozitivní krví, aby mu dokázala svoji lásku

17. srpna 2022 14:37
Dívka se nakazila partnerovou HIV pozitivní krví, aby mu dokázala svoji lásku

Teenagerka z Indie se nakazila partnerovou HIV pozitivní krví. Vpíchla si ji, aby mu dokázala svoji lásku. Aktuálně je pod dohledem lékařů.

Mladý pár se seznámil skrze Facebook před třemi lety. Několikrát se spolu dvojice potkala, nikdy však spolu nestrávila noc. Rodiče nyní patnáctiletou dívku vždy po schůzce vyzvedli a dopravili domů. Několikrát se sice s chlapcem pokusila utéct, nikdy se jim to ale nepovedlo. Od začátku vztahu měla vědět, že je HIV pozitivní.

Aby slečna svému příteli dokázala, že ho má skutečně ráda, vpíchla si jeho krev. Nyní je pod dohledem lékařů v nemocnici. Podle všeho si byla vědomá, jaké riziko podstupuje. Mladík měl na ni naléhat, aby to nedělala. I přesto proti němu rodina dívky měla podniknout právní kroky.

Muž by nyní měl být pod policejním dohledem. „Je mi jedno, co se mnou bude. Jen chci, aby se co nejdříve dostal z vazby,“ měla podle Daily Star uvést dívka. Lékaři jí udělaly dva testy, oba měly být negativní. Podle organizace UN Aids žilo v roce 2021 na světě přibližně 38,4 milionů osob s HIV.

Články, které by tě mohly zajímat