Právě vysíláme

Dívka zažila šílené rande přes Tinder. Muž jí po třech měsících napsal seznam věcí, na kterých by „měla zapracovat“

12. května 2021 13:10
Dívka zažila šílené rande přes Tinder. Muž jí po třech měsících napsal seznam věcí, na kterých by „měla zapracovat“

Rande domluvené přes internetovou seznamku je vždy tak trochu sázka do loterie. Pokud budete mít štěstí, narazíte na dokonalý protějšek, ze kterého se možná stane láska vašeho života. Pokud vás ale chytne smůla, můžete potkat snad toho nejhoršího člověka na zemi. Druhá možnost bohužel neminula mladou Kimberley z Velké Británie.

Čtyřiadvacetiletá Kim si stáhla oblíbenou aplikaci Tinder a brzy si přes ní domluvila rande. Dvojice se sešla v kavárně a zpočátku to vypadalo, že si rozumí. Kimberley si však později začala uvědomovat, že na muži něco nasadí a že tahle známost asi nedopadne dobře.

Ačkoliv byl muž zpočátku milý a choval se jako gentleman, brzy se začal projevovat jako hulvát a snob. Před Kim mluvil o plastických operacích a velmi ho rozčílilo, když se Kim ochotně nabídla, že svůj oběd si zaplatí sama.

Kimberley šla domů ze schůzky zklamaná a myslela si, že o muži už nikdy neuslyší. To se ovšem spletla! O tři měsíce později dívce přišla neuvěřitelně dlouhá zpráva, která ji doslova šokovala.

Kimberley se znovu ozval muž onen muž z Tinderu a vysvětlil jí, proč se tak dlouho neozval. K tomu však drze přiložil pár věcí, které by podle něj měla na sobě Kim zlepšit, aby jejich další rande klaplo.

  1. Kdybys zhubla, vypadala bys daleko lépe.
  2. Jsi až příliš bledá. Vím, že nemáš moc ráda slunce, ale zkus alespoň použít falešné opálení.
  3. Máš velká prsa, neboj se proto nosit výstřihy.
  4. Myslím, že bys měla začít nosit oblečení, které se hodí k tvé postavě. Nebo zkus celkově změnit styl, pak se za tebe nebudu muset stydět.
  5. Nabarvi si vlasy normální barvou a nech si je dorůst. Dlouhé vlasy jsou sexy.
  6. Máš příliš úzké rty, nech si je vyplnit.
  7. Chybí ti sebevědomí. A to rozhodně není sexy.
  8. Objednali jsme si jídlo a ty sis dala salát. K tomu sis ale objednala Coca-Colu, ve které je mnohem víc kalorií. Proč?
  9. Nemáš smysl pro humor. Nezasmála ses jedinému mému vtipu.
  10.  Urazilo mě, když jsi za sebe chtěla zaplatit.
  11.  Nosíš příliš mnoho make-upu. Buď přirozená.

Když si Kim zprávu přečetla, nevěřila vlastním očím. Celou bizarnost navíc podtrhl fakt, že muž ke konci připsal, že pokud dívka na jeho bodech zapracuje, je ochotný se s ní ještě jednou sejít. To je vážně šlechetné, že? Ze sympaťáka z internetu se bohužel vyklubal pěkný blbec!

Zdroj: Ladbible.com

 

Články, které by tě mohly zajímat