Právě vysíláme

Dívku v letadle zesměšnila letuška kvůli oděvu. V čem nastoupila na palubu?

3. srpna 2021 16:04
Dívku v letadle zesměšnila letuška kvůli oděvu. V čem nastoupila na palubu?

Letušky jsou obvykle milé a usměvavé slečny. I mezi nimi se ovšem najdou i ty, kterým slušné vychování vůbec nic neříká.

Američanka Sierra Steadman se svěřila s nehezkou situací, kdy jí v letadla zesměšnila stevardka kvůli oblečení. Dívka měla na sobě crop top a mikinu s kapucí. Podle nepříjemné letušky to však z nepochopitelných důvodů nebylo oblečení vhodné do letadla, a proto si cestující začala dobírat.

„Když vás letuška zesměšňuje před celým letadlem a vyhrožuje vám, že vás kvůli oblečení vyhodí,“ promluvila o celém incidentu Sierra na TikToku a uvedla, že se nikdy necítila více zostuzená a smutná. Alaska Airlines, jděte do háje,“ vzkázala. Dále pak řekla, že jí letuška silně chytla za paži s tím, ať si mikinu zapne až ke krku a není tak moc odhalená.

Podle pravidel Alaska Airlines musejí být cestující úhledně oblečení a upravení. Zaměstnanci mohou kvůli nevhodnému oděvu případně zasáhnout. I tak ovšem aerolinka uznala svou chybu a dívce se omluvila v dopise, která zaslala její matce. „Vy a vaše dcera byste neměly očekávat nic jiného než zacházení s respektem, soucitem a péčí. Je pro nás zklamáním, že se vám ničeho z toho od naší letušky nedostalo,“ stálo v omluvě s tím, že celá záležitost bude ještě prověřena.

 

Články, které by tě mohly zajímat