Právě vysíláme

Dívky vzaly bezdomovce do restaurace. Poté udělaly něco ohavného!

7. ledna 2018 11:10
Dívky vzaly bezdomovce do restaurace. Poté udělaly něco ohavného!

Tři mladé dívky z Londýna svým činem pobouřily internet. Až zjistíš, co udělaly, bude krev v žilách pěnit i tobě! Tohle se totiž vážně nedělá.

Dívky na ulici narazily na bezdomovce a pod záminkou, že mu koupí jídlo, ho vzaly s sebou do fastfoodu Nando. Když však přišli do restaurace, objednaly muži jídlo a poté utekly bez zaplacení. Muž tak zmatený zůstal stát na místě a nevěděl, co dělat.

Ohavného chování dívek si všimla zákaznice restaurace, která holky posléze venku potají vyfotografovala a snímek s přesným popsáním toho, čeho byla svědkem, zveřejnila na internetu. A protože se za chvíli podařila zjistit jejich jména, holky šly okamžitě takzvaně na pranýř a po obrovské vlně kritiky se rozhodly bránit.

Bezdomovec je prý obtěžoval a měl na ně sexuální narážky, a proto ho odvedly do fastfoodu pod záminkou jídla zdarma, aby se ho zbavily. Tato verze je však podle očité svědkyně naprosto lživá a dívky si prý vše vymýšlejí. Nebohému bezdomovci se podle ní navíc ještě smály a celou situaci si natáčely na telefon.

 

Zdroj: DailyMail

Jak si lidi na konci 19. století mysleli, že se budeme oblékat

Články, které by tě mohly zajímat