Právě vysíláme

Divoký víkend Kanyeho Westa: Rapper hojně urážel současného přítele Kim Kardashian

14. února 2022 14:20
Divoký víkend Kanyeho Westa: Rapper hojně urážel současného přítele Kim Kardashian

Sociální sítě opět na nějakou dobu „zabavil“ rapper Kanye West. Ten se totiž hned v několika příspěvcích navezl do Peta Davidsona, přítele Kim Kardashian.

Kim Kardashian podala žádost o rozvod, který ovšem kvůli majetkovému vyrovnání i chování samotného Westa nebude jednoduchý. Rapper se totiž nebojí veřejně komentovat život Kim i svých dětí a prát špinavé prádlo na veřejnosti. Jeho poznámky na sociálních sítích jsou pak dosti jízlivé. Nyní se Kanye hned několikrát navezl do komika Peta Davidsona, se kterým jeho stále ještě současná žena chodí. Peta nazval čů**kem, na instagramu se mu vysmíval a zveřejnil i kus konverzace mezi nimi. Na profilu ukázal údajnou zprávu od Peta, ve které mu komik píše ohledně dětí Kanyeho. Rapperovi vzkazuje, že se do výchovy čtyř ratolestí nehodlá míchat, ale bude rád, když děti pozná a bude s nimi vycházet.

„Ne, nikdy moje děti nepoznáš,“ napsal pak West a dál si z komika utahoval. Své příspěvky pak ovšem po dvou dnech smazal. Kanye West trpí bipolární poruchou a i jeho proměnlivé názory a šílená veřejná prohlášení se dají přisuzovat právě této nemoci.

Kim Kardashian a Pete Davidson

Články, které by tě mohly zajímat