Právě vysíláme

Dnes již sedmnáctiletá EMMA z PŘÁTEL pobavila celý internet skvělým novoročním vtipem!

5. ledna 2020 12:10
Dnes již sedmnáctiletá EMMA z PŘÁTEL pobavila celý internet skvělým novoročním vtipem!

Pamatujete na Emmu? Dcerušku, kterou v seriálu Přátelé měli Rachel s Rossem? Tak si představte, že její představitelka, dnes již sedmnáctiletá slečna, se postarala o jeden z nejlepších vtípku za začátku roku 2020.

Je to skoro k neuvěření, ale herečce, co jako roční holčička ztvárnila seriálovou Emmu, je dnes již opravdu sedmnáct let. Noel Sheldon se o roli dělila se svým dvojčetem, a ačkoliv si z natáčení pochopitelně nic nepamatuje, dodnes je pyšná na to, že mohla být součástí tak ikonického seriálu. Půvabné studentce se teď navíc povedlo pobavit fanoušky skvělým vtipem, který naráží na jednu scénu z desáté série.

V jednom z dílů slaví Emma své první narozeniny a má naplánovanou oslavu. Jelikož ale spí a Rachel jí nechce vzbudit, všichni už jsou nervózní a nudí se. Když potom Ross poprosí přátele, aby nahráli pro Emmu vzkaz, který si pustí až bude dospělá, Chandler vtipně prohodí větu: „Ahoj Emmo, je rok 2020, pořád si užíváš svůj šlofíček?“

 

 

A práv na tuto hlášku Noel na začátku roku 2020 reagovala vtipným instagramových postem. „Právě jsem se probudila po úžasném šlofíčku všech dob. Šťastný rok 2020!“ napsala mladá herečka a pobavila tím celý internet. Pomocí Photoshopu navíc na své selfie přidala kavárnu Central Perk a tím se její příspěvek stal ještě zábavnější.

A pak že Chandler je ten největší vtipálek, že?

 

 

via GIPHY

 

Zdroj: Cosmopolitan

Články, které by tě mohly zajímat