Právě vysíláme

Do domu Rihanny se vloupal šílený fanoušek. Neuvěříte, co po slavné zpěvačce chtěl

29. března 2023 14:35
Do domu Rihanny se vloupal šílený fanoušek. Neuvěříte, co po slavné zpěvačce chtěl

Ty nejslavnější hvězdy světa se musí smířit s dost nepříjemnou věcí. Tou jsou šílení fanoušci, kteří se stávají stalkery a obtěžují celebrity i v jejich soukromí. Jaký nepříjemný zážitek má za sebou Rihanna?

Pokud je fanoušek normální, chodí na koncerty, podporuje svou oblíbenou hvězdu zakoupením její hudby nebo návštěvou filmu. Na světě jsou však ale i lidé, kteří už překročili hranici fanouškovského chování a stali se spíše stalkery.

Velmi nepříjemný zážitek má za sebou legendární Rihanna, která je v pokročilém stádiu těhotenství. Do zpěvaččina domu se v noci vloupal neznámý muž a chtěl zpěvačku požádat o roku. Dle informací zahraničních médií navíc do Los Angeles přicestoval až z Jižní Karolíny. Rihanna měla naštěstí v domě svou vlastní ochranku a muž byl tak okamžitě vyveden.

Na místo byla zavolána police, která muže oblečeného v mikině odvezla na místní služebnu. Proti šílenému fanouškovi ovšem nebylo vzneseno žádné obvinění. Muž byl prý pouze upozorněn na to, aby se na místo už nikdy nevracel.

Rihanna je celosvětově známou zpěvačkou už několik let. Se šílenými fanoušky má svou vlastní zkušenost z minulosti a do jejího domu se vloupal například muž jménem Eduardo Leon, který si myslel, že s krásnou zpěvačkou zažije žhavou noc.

Články, které by tě mohly zajímat