Právě vysíláme

Do vily Karlose Vémoly vnikli lupiči. V domě byla vystrašená Lela s dětmi

12. dubna 2022 14:37
Do vily Karlose Vémoly vnikli lupiči. V domě byla vystrašená Lela s dětmi

Přítelkyně Karlose Vémoly Lela Ceterová zažila velmi nepříjemné chvíle ve vlastním domově. Do zápasníka MMA se totiž vloupali lupiči.

Karlos se nacházel zrovna na turnaji v Ostravě, když v tom obdržel zprávy od vystrašené Lely. Zápasník jim ovšem nevěnoval příliš velkou pozornost a myslel si, že se nejedná o nic vážného. Lele však poradil ať zavolá na pomoc souseda. Až později ale zjistil, že do domu se opravdu dobývali lupiči. „Ti frajeři se začali dobývat ze šatny do chodby. V místnosti byly hodinky Rolex, které nevzali. Sebrali jen jednu krabičku se zlatem. Pak utekli,“ řekl Vémola pro server iSport.cz. Lela s dětmi se pak dle jeho slov zamknula v jedné z místností.

Jelikož je Karlosova vila plná luxusních a drahých věcí, bezpečnostní systém je nutnou součástí. V době se ovšem i tak nacházejí místa, které kamera nehlídá. A právě toho lupiči podle Vémoly využili. „Nebyli to žádní blbci. Už to, že přišli tím nejhorším možným vchodem, byli to snad nějací akrobati. Asi měli zmapováno, že tam nejsou kamery. Ale to se změní,“ řekl zápasník.

Vloupáno do vily potvrdila pro web iSport.cz mluvčí PČR Středočeského kraje. Policie prý dorazila k vile několik málo minut po ohlášení loupeže, ale pachatele už na místě nezastihla. Do domu se lupiči měli dostat přes okno a údajně se mělo jednat o dva muže. Policie nyní celou věc šetří.

Články, které by tě mohly zajímat