Právě vysíláme

Dojemný okamžik. Jak Zorka Hejdová oznámila těhotenství manželovi?

30. října 2020 14:10
Dojemný okamžik. Jak Zorka Hejdová oznámila těhotenství manželovi?

Moderátorka Evropy 2 Zorka Hejdová nedávno oznámila úžasnou novinu. Se svým manželem Mírou Hejdou čekají miminko a nemůžou se dočkat, až se stanou rodiči. Nyní navíc i Zorka přiznala, jak těhotenství Mírovi oznámila.

Zorka začíná pátý měsíc těhotenství a bříško už se pěkně rýsuje. Nyní na Instagramu nastávající maminka prozradila detaily ohledně těhotenství a i to, jak novinu oznámila svému manželovi. A jak sama fanouškům prozradila, nakonec to bylo úplně jinak, než jak si původně představovala. „Vždycky jsem myslela, že až to přijde, připravím třeba super večeři na nějakém originálním místě a oznámím mu to nějakým překvapením nebo dárkem. Nakonec jsem ale přišla jsem do ložnice v županu se slzami v očích a testem v ruce. Mělo to tak ale být! Ten okamžik se týkal nás obou a takhle jsme ho mohli prožít společně. Nevydržela bych mu to neříct ani vteřinu,“ napsala Zorka.

 

Těhotenství přináší mnoho změn, které se hlavně týkají ženského těla. I na to už si Zorka zvykla. „Překvapilo mě, že se měníte opravdu už od začátku. Já si naivně myslela, že až na ranní nevolnosti si tak do pátého měsíce vůbec nebudu připadat těhotně, ale to tělo se mění téměř ihned,“ dodala.

Bude mít Zorka holčičku, nebo chlapečka? To zatím nevíme. Jak ovšem krásná moderátorka sama říká, nejdůležitější je, aby bylo děťátko zdravé.

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat