Právě vysíláme

Doktoři odstranili muži deseticentimetrový paroh z hlavy!

19. září 2019 16:10
Doktoři odstranili muži deseticentimetrový paroh z hlavy!

Chirurgové v Indii museli jednomu muži odstranit deseticentimetrový paroh, který mu rostl z hlavy! Tento neobvyklý fenomén způsobila infekce, jež v některých zemích nese přezdívku „ďábelský paroh“.

Velmi nepříjemná situace

Čtyřiasedmdesátiletý Shyam Lal Yadav se před pěti lety bouchl do hlavy. Kromě toho, že mu na hlavě vyrostla boule, ale Shyam nepocítil nic zvláštního. Rozhodně netušil, co ho během následujících pěti let čeká. Následně Indovi na poraněném místě začalo růst něco tvrdého. Nijak ho to neomezovalo, a tak si Shyam řekl, že to musí být jen strup.

Ze strupu se ovšem postupem času začalo stávat něco jiného. Tvrdá hmota na hlavě muže začala růst a Shyam poprosil svého kadeřníka, aby mu to sestřihl. Mysteriózní tvrdá tkáň se ale vrátila a s postupem času vyrostla do takové velikosti, že nůžky lazebníka již nestačily a Shyam musel na operaci.

Ačkoliv se chirurgům podařilo paroh uříznout, rekonvalescence pro Shyama zdaleka nekončí. Za nepříjemnou situaci může vzácný fenomén, jemuž doktoři v některých zemích přezdívají „ďábelský paroh“. Jedná se o infekci, která se musí léčit i po samotném zákroku. Držíme Shyamovi palce, ať se brzy uzdraví!

 

Zdroj: 9Gag, LadBible, SWNS, UNILAD

Články, které by tě mohly zajímat