Právě vysíláme

Dominik Feri radikálně změnil image. Zbavil se svého ikonického afra

2. června 2021 12:10
Dominik Feri radikálně změnil image. Zbavil se svého ikonického afra

Bývalý poslanec Dominik Feri je v Česku stále tématem číslo jedna a nadále se řeší jeho závažná obvinění ze sexuálního zneužití několika mladých dívek. Po odchodu z politiky změnil nyní Feri vzhled a zbavil se svého ikonického afra.

Dominik Feri se rozhodl pro razantní změnu vzhledu a nechal se ostříhat. Se svou proměnou se pak pochlubil blízkým přátelům na Instagramu a zřejmě doufal, že si snímek nechají pro sebe. Bohužel pro něj se tak ale nestalo a fotografie se objevila na serveru IDNES.cz. Na dotazy, proč se nechal ostříhat, pak bývalý člen TOP 09 nereagoval.

Ačkoliv byl Feri dlouhou dobu mladou hvězdou politiky a jeho profil je jedním z nejsledovanějších na českém Instagramu, závažná obvinění ze sexuálního zneužití mu zlomila vaz. Deník N a A2larm přinesly svědectví dívek, které dnes již bývalého poslance viní z toho, že je v opilosti i přes výslovný nesouhlas přinutil k pohlavnímu styku. A i když Dominik ve svém prohlášení sexuální zneužití odmítl, přiznal, že se vždy nechoval jako gentleman. Po zveřejnění kauzy se navíc policii ozývají další mladé dívky, které s Ferim rovněž mají nedobrou zkušenost.

 

Zdroj: idnes.cz, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat