Právě vysíláme

Dominika Myslivcová má pozitivní test na covid. Příznaky však nemá vůbec žádné

8. října 2020 14:10
Dominika Myslivcová má pozitivní test na covid. Příznaky však nemá vůbec žádné

Pandemie koronaviru komplikuje život ředě z nás. Své plány musela narychlo zrušit i Dominika Myslivcová, která nečekaně zjistila pozitivní výsledek svého testu.

Blogerka a influencerka si plánovala cestu do zahraničí, která požadovala negativní test na Covid-19. Výsledek ovšem Dominiku velmi zaskočil, protože byl pozitivní a blondýnka přitom necítila vůbec žádné příznaky viru. „Vůbec jsem tomu nemohla uvěřit. Na testy jsem šla jen kvůli cestě za hranice a ani ve snu by mě nenapadlo, že zrovna já budu pozitivní. Nechtěla jsem to sem dávat hned, čekala jsem, zda ještě nepřijdou nějaké teploty, dušnost, atd. Nepřišlo nic, cítím se skvěle a nikdo by na mně nepoznal, že mám v sobě nějaký vir. Takže asi jsem přenašeč,“ napsala na sociální sítě.

Dominika se nyní nachází v povinné karanténě a tráví čas sama doma. Tak jako všichni doufá, že celá situace se časem zlepší a vše se vrátí do normálu. „Otázkou je, kolik lidí to vlastně v sobě má, vůbec o tom neví, stejně jako já, a nakazí tím x dalších. No řeknu vám, je mi z celé té situace na nic a doufám, že už tohle divné období bude pryč,“ dodala na závěr.

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat