Právě vysíláme

DONALD TRUMP jako THANOS? Oficiální kampaň amerického prezidenta hovoří jasně!

13. prosince 2019 15:10
DONALD TRUMP jako THANOS? Oficiální kampaň amerického prezidenta hovoří jasně!

Marketingový tým amerického prezidenta udělal pořádný přešlap.

Twitterový účet Trump War Room provozuje mediální tým amerického prezidenta a vede jeho kampaň pro znovuzvolení Trumpa v roce 2020. Nyní se však markeťáci amerického prezidenta dopustili pořádného přešlapu, když vypustili video, na kterém Trumpa vidíme jako Thanose z Avengers. Ano, čtete správně: jako padoucha Thanose, který se nebál obětovat miliardy lidí.

Nevyhnutelný

A co se ve videu konkrétně děje? Trumpova hlava na těle Thanose říká, že Trump je nevyhnutelný. Posléze luskne prsty a změní členy Demokratické strany v prach.

Trumpův marketingový tým chtěl zřejmě využít popularity Avengers a vyzdvihnout moc amerického prezidenta, ale vůbec mu nedošly další možné způsoby, jak by si video někdo mohl vyložit: už bylo zmíněno, že Thanos je fanatický padouch, který se nebál obětovat miliardy lidí, navíc byl nakonec poražen a jeho porážku všichni oslavovali.

Video posléze bylo z Twitteru smazáno, takže si zřejmě někdo uvědomil svoji chybu, níže se na něj můžete podívat jako na součást pořadu Daily Blast Live (originální video začíná v šestnácté sekundě) a přikládáme i jednu reakci fanoušků Avengers pro pobavení. 🙂

Zdroj: Twitter, YouTube

 

Články, které by tě mohly zajímat