Právě vysíláme

Donna z Beverly Hills 90210 je na tom bídně. Se 6 dětmi žije v karavanu

5. srpna 2023 12:15
Donna z Beverly Hills 90210 je na tom bídně. Se 6 dětmi žije v karavanu

Bývala úspěšnou Donnou z Beverly Hills 902 10, nyní žije se svými dětmi v karavanu. Život herečky Tori Speling opravdu není v těchto dnech lehký.

Tori je dcerou zesnulého hollywoodského producenta a matkou šesti dětí. Herečka však jen stěží nachází práci a nyní se navíc po osmnácti letech rozešla se svým manželem. Dle zahraničních médií navíc hereččin dům zachvátila plíseň, a hvězda tak nyní žije s dětmi v karavanu. Spekuluje se ovšem i o tom, zda je kdysi bohatá Tori na tom opravdu tak bídně, nebo chce jen v lidech vzbudit soucit. 

Spelling po úspěchu seriálu 902 10 měla velký problém s kariérou a o práci měla velkou nouzi. Kariéra se jí nepodařila rozjet, a proto se spíše upnula na mateřství. Po smrti otce se ovšem herečka pohádala s matkou a byla tak odstříhnuta od rodinných peněz. Nyní prý Tori marně hledá práci a doufá v návrat na televizní obrazovky. Ten je ovšem velmi nejistý i díky velkému množství plastik, které si herečka nechala v průběhu let udělat, a které už navždy změnily její vzhled. 

 

Články, které by tě mohly zajímat