Právě vysíláme

„Doufám, že už necítí žádnou bolest.“ Syn Anne Heche poslal vzkaz zesnulé matce

14. srpna 2022 13:02
„Doufám, že už necítí žádnou bolest.“ Syn Anne Heche poslal vzkaz zesnulé matce

Herečka Anne Heche zemřela po tragické autonehodě, během které její vůz po nárazu do domu explodoval. Na zprávu o její smrti reaguje řada slavných osobností a smutný vzkaz zanechala i rodina.

„Já a můj bratr Atlas jsme přišli o maminku. Po šesti dnech neuvěřitelného citového otřesu jsem tu zůstal s hlubokým nepopsatelným smutkem. Doufám jen, že moje maminka už necítí žádnou bolest a začíná svou cestu za poznáním toho, čemu říkám věčná svoboda,“ uvedl pro časopis People hereččin dvacetiletý syn Homer. „Jsem vděčný za její lásku, stejně jako za podporu mého otce Coleyho a nevlastní matky Alexi, kteří mi v tomto období zůstávají oporou, Odpočívej v pokoji, mami. Miluji tě,” vzkázal zesnulé matce.

Ke smrti třiapadesátileté blondýnky se vyjádřila i moderátorka Ellen DeGeneres, která s Heche v minulosti nějakou dobu chodila. „Dnes je smutný den. Posílám Anniným dětem, rodině a přátelům všechnu svou lásku,“ napsala na Twitter. 

Herečka utrpěla mozkovou smrt po nehodě, během které v ulici v Los Angeles narazila do domu. Její vůz posléze explodoval. Lékaři stále zjišťují, zda bude moct Heche darovat orgány. Sama Heche se totiž o dárcovství během svého života zajímala. 

 

Články, které by tě mohly zajímat