Právě vysíláme

Drahá legrace: Prezidentská kampaň stála Kanyeho Westa neskutečný obnos

7. listopadu 2020 13:10
Drahá legrace: Prezidentská kampaň stála Kanyeho Westa neskutečný obnos

Neúspěšná kampaň Kanye Westa na pozici prezidenta Spojených států stále fascinuje světová média a uživatele sociálních sítí. Nyní vyšlo najevo, že celá kampaň stála rappera zhruba 9 milionů amerických dolarů.

Pořádný balík peněz

Kanye West to se svou prezidentskou kampaní nakonec přece jen myslel vážně. Autor hitu Black Skinhead sice promarnil uzávěrku pro přihlášení v několika státech, ale stejně se mu podařilo podle některých odhadů nasbírat zhruba 60 000 hlasů. Zdá se, že ani zvláštní promo videa či nevydařená tisková konference některé voliče neodradily!

Bohužel ani tento úctyhodný výkon nestačil k tomu, aby se Kanye West podíval do Bílého domu. Jak ve Spojených státech bývá běžné, ani tato nevydařená kampaň nevyšla excentrickému rapperovi levně. Server LadBible například tvrdí, že celá tato legrace stála Kanyeho Westa zhruba 9 milionů dolarů. To je v přepočtu 202 106 000 Kč! Jeden volič tak Kanyeho stál 150 dolarů, což je asi 3 300 Kč.

Třiačtyřicetiletý rapper už po ukončení kampaně uvedl, že hodlá znovu kandidovat na prezidenta Spojených států v roce 2024. Snad se mu tato kampaň podaří uskutečnit o něco levněji!

Zdroj: LadBible, Shutterstock, Twitter

Články, které by tě mohly zajímat