Právě vysíláme

Důchodkyně (73) má svaly jako chlap! V posilovně předvádí neuvěřitelné výkony

23. října 2019 13:10
Důchodkyně (73) má svaly jako chlap! V posilovně předvádí neuvěřitelné výkony

To, že věk je jen číslo, opravdu není fráze. Na světě je totiž mnoho seniorů, kteří ačkoliv jsou už dávno v důchodovém věku, pyšní se tak výbornou fyzickou kondicí, že i dvacátníci jim mohou závidět.

Joan MacDonald je 73 let a vždy žila aktivním životem. Ve stáří však už na sport dávno zapomněla a žila jako klasický důchodce. Potom, co jí dcera koupila iPhone, se však všechno změnilo. Joan si totiž stáhla aplikaci, která začala sledovat její fyzickou kondici a donutila ji znovu se hýbat. Joan tak i ve svém vysokém věku začala chodit do posilovny a správně se stravovat. Dnes má již žena obrovské svaly a vlastní tělo, které nemá ani většina mladých holek a kluků. Během dvou let navíc shodila přes třicet kilo a nyní váží 60 kilogramů.

Nikdy si neříkej, že je to příliš těžké, že jsi příliš stará, že je příliš pozdě. Výzvy přijmi a věř ve vyšší sílu. Musíte věřit, že se můžete změnit. Protože opravdu můžete,“ píše žena na Instagramu, kde chce své sledující motivovat k lepší životosprávě. Mimo to tam i zveřejňuje videa z posiloven, kde zvedá velké činky a při pohledu na ní jen člověk nevěřícně zírá.

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat