Právě vysíláme

Dudleyho z Harry Pottera už fanoušci nepoznávají. Jak moc se během let změnil?

30. října 2020 11:10
Dudleyho z Harry Pottera už fanoušci nepoznávají. Jak moc se během let změnil?

Od prvního dílu filmového Harryho Pottera uplynulo už 19 let a některé z tehdy dětských herců už fanoušci ani nepoznávají. Někdo se totiž opravdu změnil k nepoznání.

To, že z herce Matthewa Lewise, jenž ztvárnil divného, ale srdečného Nevilla Longbottoma, vyrostl charismatický fešák, to už asi víte. Napadlo vás ovšem někdy, jak asi teď vypadá Harryho rozmazlený bratranec Dudley?

 

Dudleyho si zahrál herec Harry Melling, kterému je dnes 31 let. A pozor, jako rozmazlený tlouštík už rozhodně nevypadá, a naopak je z něj vysoký hubeňour. Jak totiž herec sám přiznal několikrát se mu podařilo shodit mnoho kil. „Nehubnul jsem schválně. V 18 jsem šel na hereckou školu a tam šla moje váha rapidně dolů. Ne, že bych o to sám nějak zvlášť usiloval. Šlo to spíš samo,“ řekl časopisu People a dodal, že fanoušci Harryho Pottera ho opravdu často nepoznávají. A on je za to prý rád!

Po škole se Harry Melling věnoval převážně divadlo. Objevil se ale i v několika projektech Netflixu a zahrál si například ve filmech Ďábel či Old Guards: Nesmrtelní.

 

Zdroj: People.com

Články, které by tě mohly zajímat