Právě vysíláme

Dva toulaví psi celé týdny prosili na parkovišti fastfoodu o pomoc! Nikdo si jich ale nevšímal

8. července 2020 17:40
Dva toulaví psi celé týdny prosili na parkovišti fastfoodu o pomoc! Nikdo si jich ale nevšímal

Dva hladoví, opuštění psi žili sami na parkovišti rychlého občerstvení. Několik týdnů hledali pomoc a doslova žadonili kolemjdoucí, aby se jich ujali. Mladá osmnáctiletá slečna jménem Destiny Vasquez jim navždy změnila život, když je objevila a natočila s nimi video.

Maminka DestinyJessica Marin, zachránila již mnoho toulavých psů z ulic jižního Texasu. Když jí dcera zavolala a téměř v slzách jí pověděla o zbídačených pejscích, neváhala a na místo se hned rozjela. V restauraci rychlého občerstvení zjistila, že psi tu živoří už několik týdnů a nikoho to nezajímá.

Jessica oba psí kamarády vyfotila a spolu s videem své dcery poslala fotografie své známé Leslie Ysuhuaylas Hennings, která na sociálních sítích pomáhá zvyšovat povědomí o zvířatech v nouzi. „Doslova žadoní, aby si je někdo vzal. Chodí je každému autu, které projede kolem, v naději, že najdou domov. Jsou tu už celé týdny. Dnes večer stráví další noc na parkovišti. Další noc v ulicích. Tito dva psi mají jen jeden druhého a zoufale potřebují záchranu!“ napsala Leslie na Facebooku.

Příspěvek viděla Ana Teran, dobrovolnice pro nadaci Animal Aid Brigade v Houstonu a neváhala. Pronajala si auto a vypravila se z Houstonu do jižního Texasu pejsky vyzvednout. Podle veterináře je jim asi rok a Teran je pojmenovala Patty a Pepper.

„Tohle je jen začátek jejich nové cesty a nového dobrodružství. Jsem moc ráda, že jsem jim mohla pomoct,“ nechala se slyšet jejich nová panička. 

Zdroj: Justsomething, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat