Právě vysíláme

Dvaaosmdesátiletá žena zbila zloděje, který ji chtěl vykrást prodejnu

6. září 2019 16:10
Dvaaosmdesátiletá žena zbila zloděje, který ji chtěl vykrást prodejnu

Dvaaosmdesátiletá prodavačka z anglického města Stoke-on-Trent vyhnala zloděje, který jí chtěl vykrást večerku! June Turner chlapíka několikrát udeřila holí a zloděj zpanikařil a utekl. Z prodavačky je nyní místní celebrita!

Nenechala si nic líbit

June Turner pracuje v prodejně nedaleko města Stoke-on-Trent od roku 1974. Prodavačka se prý nikdy nesetkala s problémy a vždy si tuto náročnou, ale klidnou práci chválila.

To se ovšem změnilo, když June do obchodu vkročil mladý muž zahalený dekou a začal jí vyhrožovat. Mladík po ní požadoval veškerou hotovost, kterou na prodejně měla. Ačkoliv možná čekal, že mu starší žena vyjde vstříc, mýlil se. Když se rozhodl peníze si vzít sám, June ho začala mlátit holí a tahat ho za tričko! Mladík zpanikařil, rychle popadl karton cigaret a padesátilibrovou bankovku, a utekl. Před svým útěkem stačil June ještě srazit k zemi.

Poté, co žena začala volat o pomoc, přiběhl k ní jeden stálý zákazník a zavolal sanitku. June naštěstí neutrpěla žádná vážná zranění, měla pouze monokl. Půl hodiny po incidentu prý opět pracovala, jako kdyby se nic nestalo!

Video z celého incidentu si můžete prohlédnout v reportáži níže.

Zdroj: LadBible, SWNS, Shutterstock, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat