Právě vysíláme

Dvojnásobná matka začala po dětech kojit svého snoubence

3. listopadu 2021 13:12
Dvojnásobná matka začala po dětech kojit svého snoubence

Pokud jste si mysleli, že kojení už větších dětí je vážně dost divné, zjevně jste ještě neslyšeli o ženě, která z vlastních prsou krmí svého partnera.

Ano, čtete správně! Opravdu existuje žena, která kojí svého dospělého přítele a myslí si, že je to vlastně úplně normální. Lana MichaelsAnglie si navíc kojení tak moc oblíbila, že bere doplňky stravy k podpoře mléka.

Lana kojí svého partnera dvakrát týdně a libuje si, že díky tomu má i krásnější poprsí. Její přítel Shawn pak tvrdí, že ačkoliv chápe, že to ostatním přijde divné, pro něho je to už naprosto přirozené. „Když jsme s tím začali, bylo to zkrátka jiné. Přeci jenom je to dost neobvyklé. Lidé to normálně nedělají, ale my jsme dost otevření. Prostě jsme to zkusili a přišlo nám to přirozené. To propojení mezi námi je úžasné,“ řekl muž v britské The Mornign Show.

Pár tvrdí, že kojení nemá nic společného se sexuální stránkou, zároveň ovšem přiznává, že jejich intimní život se od té doby zlepšil. Kromě kritiků pak má prý dvojnásobná matka i několik obdivovatelek mezi ženami, které jí píšou zprávy o tom, že by svého partnera rovněž rádi nakojili, ale zatím k tomu nemají odvahu.

 

Články, které by tě mohly zajímat