Právě vysíláme

Dvojnásobné mamince přítel řekl, že je celý den doma a nic nedělá. Žena natočila video, aby změnila jeho názor

15. července 2021 12:10
Dvojnásobné mamince přítel řekl, že je celý den doma a nic nedělá. Žena natočila video, aby změnila jeho názor

Že celodenní péče o dítě rozhodně není žádná sranda vám potvrdí snad každá máma. A ačkoliv si to bohužel stále mnoho lidí myslí, být ženou v domácnosti s malými ratolestmi určitě neznamená dovolenou.

Muži mají bohužel často mylné představy o tom, co všechno obnáší celodenní péče o děti a žijí v představě, že jejich manželky jsou doma a s nohama nahoře sledují televizi, zatímco oni tvrdě pracují v zaměstnání. V tomto zásadním omylu pak žil i partner Američanky Sierry, dvojnásobné maminky.

Ženě jednoho dne partner řekl, že je s dětmi celý den doma a nic moc vlastně nedělá. To Sierru pochopitelně rozzuřilo a rozhodla se, že příteli natočí na video všechno, co jako maminka na plný úvazek během dne dělá.

Dle videa je jasné, že se Sierra nezastaví. Jelikož má dvě děti v batolecím věku, péče o ně je náročná. Nejenže je musí nakrmit, hlídat, umýt, uložit do postýlek a zabavit je, ale ještě se postarat o to, aby byt zůstal alespoň v základní čistotě. Jak vám totiž potvrdí každá maminka, malé děti jsou během jedné minuty schopné udělat pořádný bordel.

Na konci videa si Sierra dává zasloužený drink a všem mužů, kteří mají podobné myšlení jako její partner posílá zdvihnutý prostředníček. Je podle ní totiž na čase, aby si začali vážit všeho, co jejich ženy doma dělají.

A my rozhodně souhlasíme!

 

Zdroj: BoredPanda

Články, které by tě mohly zajímat