Právě vysíláme

Dvojnice Kim Kardashian zemřela v pouhých 34 letech. Mohou za to plastické operace?

27. dubna 2023 10:11
Dvojnice Kim Kardashian zemřela v pouhých 34 letech. Mohou za to plastické operace?

Fanoušci často touží potom, vypadat jako jejich oblíbená slavná osobnost. Mnohokrát to ovšem přeženou a zkazí si život. I Christina Ashten Gourkani se chtěla co nejvíce podobat slavné Kim Kardashian. Tato touha ji však možná připravila o  život.

Zahraniční média informují, že Christina v pouhých 34 letech zemřela na selhání srdce. Žena byla známá jako dvojice Kim Kardashian a působila i na platformě OnlyFans. Podstoupila mnoho estetických procedur a často vylepšovala svůj vzhled. Několikrát si zvětšila poprsí, zúžila pas, podstoupila botox i výplně rtů. Za zákroky prý zaplatila 650 tisíc korun. Se svou milovanou Kim se Christina i potkala naživo.

Dle prohlášení rodiny Christina zemřela při operačním zákroku. Není však jasné, zda se jednalo o plastickou operaci a její smrt se nyní vyšetřuje. Tmavolváska přišla o život 20. dubna. Rodina modelky přiblížila i momenty, kdy se o strašné zprávě dozvěděla. 

“Brzy ráno nám člen rodiny zavolal a hystericky plakal: “Ashten umírá, Ashten umírá”. Byl to telefonát, který v ten okamžik zastavil náš život a bude nás pronásledovat do po zbytek života,” uvedli příbuzní. 

Podívejte se na jedny z posledních snímků Christiny:

Články, které by tě mohly zajímat