Právě vysíláme

Dvojnice Mariah Carey se vydává za slavnou zpěvačku. Fanoušci pláčou, když ji vidí

24. září 2020 13:10
Dvojnice Mariah Carey se vydává za slavnou zpěvačku. Fanoušci pláčou, když ji vidí

Jessie Castro je bývalou policistkou, ale nyní získává velkou část příjmů jako dvojnice zpěvačky Mariah Carey.

Jessie obdivuje slavnou zpěvačku už velmi dlouhou dobu a proslavila se na internetu, kdy zpívala karaoke verze slavných songů Mariah a snažila se napodobit její výrazy. A jelikož se populární divě opravdu velmi podobá, brzy se začala život jako její dvojnice.

Ačkoliv má Jessie stále normální zaměstnání a pracuje jako úřednice, díky všemožným vystoupením si vydělá slušné peníze. Napodobování Mariah Carey jí navíc neskutečně baví, a dokonce měla možnost se s ní osobně setkat.

Pro britský deník DailyMail Jessie uvedla, že setkání s Mariah bylo velmi příjemné a jí se splnil celoživotní sen. A i když o zpěvačce kolují zprávy o tom, že má hvězdné manýry a jen tak si někoho k tělu nepustí, k Jessie se prý chovala velmi laskavě a chválila její práci.

Jessie Castro miluje pozornost a je ráda, když si lidé skutečně myslí, že potkali opravdovou Mariah. Čas od času tedy vyrazí třeba do DisneyLandu, obleče se ve stylu zpěvačky a najme si falešnou ochranku. Lidé za ní pak chodí a žádají ji o autogram. Někteří dokonce i pláčou. Je tohle správné? Posuďte sami!

 

Zdroj: DailyMail

Články, které by tě mohly zajímat