Právě vysíláme

DWAYNE JOHNSON přiznal, že v mládí trpěl depresemi: jak se z toho dostal a v čem vidí klíč ke svému úspěchu?

4. září 2019 12:10
DWAYNE JOHNSON přiznal, že v mládí trpěl depresemi: jak se z toho dostal a v čem vidí klíč ke svému úspěchu?

Úspěšný herec Dwayne „The Rock“ Johnson se v otevřeném rozhovoru přiznal ke smutné pravdě ze své minulosti. Když se Johnson dozvěděl, že z něj nebude americký fotbalista v NFL, začal trpět depresemi. Díky tvrdé rutině a odhodlanosti se z toho ovšem dostal a nyní je z něj jeden z nejúspěšnějších herců planety.

Z odmítnutého fotbalisty nejlépe placený herec planety

Cesta za úspěchem je klikatá – jen se zeptejte Dwayna „The Rock“ Johnsona. Sedmačtyřicetiletý herec na vysoké škole v Miami snil o tom, že jednou oblékne dres týmu NFL. Tehdy to byl realistický cíl: Johnson hrál za nejlepší univerzitní tým ve Spojených státech a zdálo se, že jeho cesta do NFL je samozřejmostí. Nestalo se – mohutného herce žádný tým nechtěl a jeho vysněná kariéra v NFL byla u konce. Tehdy Johnson propadl depresím.

Herec, jemuž přezdívají „skála“, nyní v otevřeném rozhovoru pro server SportBible popsal, jak se ze svého těžkého životního období dostal. „Všichni mí kamarádi si žili svoje sny, ale já ne. Já jsem žil jako v noční můře. Jak jsem se z toho dostal? Chtělo to čas a empatii. Začal jsem dělat věci, které mi prospívaly,“ uvedl Johnson.

Bývalému hráči amerického fotbalu se od té doby podařilo svůj život otočit o 180 stupňů a nyní je z něj jeden z nejlépe placených herců planety. Podle Johnsona za všechno může kombinace tvrdé dřiny a úcta k divákům. Po těžkých začátcích si herec nyní může trochu užívat. Je to zkrátka borec!

Mrkněte na celý rozhovor s Dwaynem Johnsonem na serveru SportBible níže.

Text v překladu zní:
Málokdy během marketingových kampaní mám možnost se takto pravdivě vyzpovídat o svých životních zkušenostech – o úspěších a co je důležitější – i o neúspěších. Tento rozhovor pro mě představoval příjemnou změnu během turné k filmu Hobbs and Shaw. Děkuji SportBiblu, za pár let si to můžeme zopakovat.

Zdroj: SportBible, Twitter, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat