Právě vysíláme

DWAYNE JOHNSON se stal potřetí otcem! S fotografií miminka se pochlubil na INSTAGRAMU

24. dubna 2018 16:10
DWAYNE JOHNSON se stal potřetí otcem! S fotografií miminka se pochlubil na INSTAGRAMU

Americký herec a silák Dwayne Johnson má důvod k radosti. Jeho přítelkyně Lauren Hashian mu porodila druhé dítě. The Rock je už tak hned trojnásobným otcem!

Lauren se narodila holčička, jenž dostala krásné jméno Tiana Giu Johnson. S radostnou novinou se Dwayne podělil na Instagramu. K fotografii miminka také napsal krásný příběh o Tianině narození. „Byl jsem vychován a celý život obklopen silnými milujícími ženami, ale po účasti u porodu Tiany je těžké vyjádřit nový stupeň lásky, respektu a obdivu, který cítím vůči Lauren a všem matkám. Pánové, je důležité být při ženě, když rodí. Podporovat ji, jak jen nejvíc můžete … držet za ruce, držet nohy, cokoliv, co je třeba. Pokud chcete opravdu rozumět nejsilnějšímu momentu, jaký život nabízí, sledujte narození svého dítěte. Změní to pak váš život a váš respekt vůči ženě bude navždy neomezený, “ napsal Dwayne a pro svou dceru připsal dojemný vzkaz.

ČTĚTE TAKÉ: Nejvtipnější scény z natáčení drsňáka The Rocka. To tě pobaví!

„A mé nejmladší dcerce Tian Giu – jak jsem slíbil, když se tvé dvě starší sestry Simone Alexandra a Jasmine Lia narodily, máš mé slovo, že tě budu milovat, chránit a rozesmívat po zbytek života. Tvůj bláznivý otec má mnoho povinností a úkolů, ale úloha otce bude vždy tou, kterou budu zastávat s pýchou,“.

Moc gratulujeme. Ať holčička pěkně roste.

 

Zdroj: Instagram

Kate porodila! S princem Williamem mají dalšího syna

Články, které by tě mohly zajímat