Právě vysíláme

Dwayne Johnson spěchal na natáčení a nešla mu otevřít brána. Vyrval ji holýma rukama

21. září 2020 12:10
Dwayne Johnson spěchal na natáčení a nešla mu otevřít brána. Vyrval ji holýma rukama

Herec Dwayne Johnson opět dokázal, jakou má sílu a potvrdil, že když má hektický den a spěchá, není nic, co by mu stálo v cestě.

Slavný silák pobavil své fanoušky na Facebooku, když se s nimi podělil o bizarní situaci, která se mu přihodila jedno klidné ráno. Herec se probudil a spěchal na natáčení filmu Black Adam, který vznikne od studia DC Comics. Po příchodu k bráně však zjistil, že kvůli noční bouři vypadla elektřina a brána se tak nemůže otevřít. Johnson proto zavolal opraváře, který mu ale sdělil, že na místo může dorazit až za 45 minut. Čekat tři čtvrtě hodiny ovšem pro herce nepřicházelo v úvahu, a tak se rozhodl, že se zkrátka pokusí bránu otevřít vlastní silou. A jelikož je slavný The Rock opravdu kus chlapa, rovnou vytrhl bránu z cihlové zdi, utrhl i hydraulický systém a bránu hodil na trávník před svým domem.

Když opraváři dorazili na místo, prý nemohli uvěřit vlastním očím. Ačkoliv všichni ví, že Johnson musí mít opravdu velkou sílu, nikoho by asi nenapadlo, že se mu podaří vyrvat velkou železnou konstrukci. Jak navíc později i sám herec přiznal, nejednalo se sice o jeho nejlepší hodinku v životě, ale on opravdu spěchal do práce. 😊

 

Zdroj: Facebook

Články, které by tě mohly zajímat