Právě vysíláme

ED SHEERAN se oženil! Víme, jak svatba s jeho láskou CHERRY probíhala

28. února 2019 11:10
ED SHEERAN se oženil! Víme, jak svatba s jeho láskou CHERRY probíhala

Fanynky Eda Sheerana už mají definitivní smůlu! Oblíbený britský zpěvák se oženil a za svou choť pojal dlouholetou přítelkyni Cherry Seaborn, se kterou se seznámil už na střední škole.

O Edově svatbě informoval deník The Sun. Veselka se prý odehrála před Vánocemi a konala se na venkovském sídle v Suffolku.

Snoubenci chtěli velký den D zažít jen s nejbližší rodinou a přáteli. Na svatbu nebyl pozvaný nikdo slavný a chyběla i Edova velká kamarádka Taylor Swift. „Bylo to velmi klidné, jen Edovi nejbližší přátelé, které zná celý život, pár příbuzných a kněz. Bylo tam celkem kolem čtyřiceti lidí. Žádní producenti z nahrávacích firem, žádná šlechta nebo celebrity. Ed nechtěl kolem své svatby žádný povyk. Přál si, aby celý obřad byl takovou intimní maličkou zimní svatbou. Je úžasné, že někdo jako on, kdo patří mezi největší popové hvězdy dneška, byl schopen vše utajit a v klidu se oženit, aniž by kdokoli doteď cokoli tušil,“ prozradil host z veselky.

A jak už to nyní bývá skoro mezi celebritami zvykem, nově uzavřené manželství oslaví Ed a Cherry ještě jednou. V létě prý plánují uspořádat velkou párty, jenž bude ve stylu festivalu. Na oslavě se prý bude zpívat a tančit a mezi hosty nebudou chybět celebrity, které o oficiální svatbu přišli.

Dcera české herečky naletěla množírně. Její čivavě vytéká oko

Články, které by tě mohly zajímat