Právě vysíláme

ELLEN DEGENERES přiznala, že ji v pubertě sexuálně obtěžoval nevlastní otec

30. května 2019 15:10
ELLEN DEGENERES přiznala, že ji v pubertě sexuálně obtěžoval nevlastní otec

Ellen DeGeneres v intimním rozhovoru s moderátorem Davidem Lettermanem popsala, jak ji nevlastní otec sexuálně zneužíval, když ji bylo pouhých patnáct let. Tvář populárního pořadu Ellen nyní chce, aby se ti, kterým se v minulosti stalo něco podobného, nebáli vyjít s pravdou ven.

Smutná zpověď

Ellen DeGeneres o svém traumatickém dospívání poprvé promluvila v časopise Allure v roce 2005, ale nyní se populární moderátorka poprvé odvážila situaci popsat do detailu a uvést, co se jí vlastně stalo.

Moderátorka na pořadu My Next Guest Needs No Introduction uvedla, že ji v patnácti letech osahával její nevlastní otec. Muž, jenž je nyní po smrti, prý Ellen řekl, že její mamince objevil bouli na prsu, a tak musí zkontrolovat i jí. Ellenina matka měla v tu dobu rakovinu prsa a Ellen si myslela, že jí chce její nevlastní otec pomoct.

„On to následně zkusil znovu. A znovu. A znovu. Naposledy mi chtěl vtrhnout do pokoje, ale já jsem prokopla okno a běžela jsem pryč,“ popsala hrozný zážitek Ellen.

Moderátorka Ellen DeGeneres

Moderátorka Ellen DeGeneres

Těžké pokračování

Moderátorka se s tímto zážitkem nejprve nechtěla svěřit matce, protože se bála její reakce. Když se k tomu konečně odvážila, přišel další šok. Matka jí totiž nevěřila. S mužem, který Ellen takto sexuálně obtěžoval, následně strávila dalších 18 let. Postupem času však i ona zjistila, že dcera měla celou dobu pravdu a s mužem se rozešla.

Ellen DeGeneres se zastává obětí sexuálního obtěžování již dlouhodobě. Moderátorka nyní chce, aby její zpověď dodala podobně postiženým lidem sebevědomí a sílu svěřit se se svým prožitkem ostatním.

Zdroj: NBC, ELLE, Netflix, Instagram

 

Články, které by tě mohly zajímat