Právě vysíláme

Elon Musk a Grimes mají dceru. Rodiče vybrali opět velmi podivné jméno

11. března 2022 12:26
Elon Musk a Grimes mají dceru. Rodiče vybrali opět velmi podivné jméno

Nejbohatší muž planety Elon Musk a jeho partnerka, zpěvačka Grimes, oznámili narození druhého potomka. A jak mohli všichni předpokládat, miminko opět dostalo velmi podivné jméno.

Elon Musk má s bývalou manželkou pět synů. S hudebnicí Grimes pak malého chlapečka, jehož jméno udivilo celý svět. Elon totiž dítě pojmenoval X Æ A–12 a dvouletý chlapeček si může být jistý, že stejné jméno nemá na světě nikdo jiný.

Grimes pro magazín Vanity Fair oznámila narození druhého dítěte a tentokrát se dočkala holčičky. A jak už je vám asi jasné, ani ona se nevyhnula extravagantnímu jménu. Holčička, která se narodila v prosinci, se totiž dočkala jména Exa Dark Sideræl. Rodiče jí pak přezdívají pouze „Y“.Exa je odkaz na superpočítačový termín exaFLOPS. Dark znamená neznámý. Temná hmota je krásnou záhadou našeho vesmíru,“ odůvodnila pak Grimes výběr jména.

Narození dcery všechny překvapilo, protože pár v loňském roce oznámil rozchod. Podle všeho pak dvojice spolu ani v současnosti nežije, ale dál zůstává dobrými přáteli.

Články, které by tě mohly zajímat