Právě vysíláme

Elon Musk tajil dvojčata. Narodila se krátce předtím, než s přítelkyní oznámili narození druhého dítěte

8. července 2022 10:10
Elon Musk tajil dvojčata. Narodila se krátce předtím, než s přítelkyní oznámili narození druhého dítěte

Doposud se mělo za to, že Elon Musk má dětí pouze sedm. Ze soudních dokumentů však vyplývá, že krátce před narozením sedmého potomka – druhého dítěte se zpěvačkou Grimes – mu manažerka jeho společnosti Neuralink porodila dvojčata.

Veřejnost odhalila velmi střežené tajemství Elona Muska. S manažerkou své společnosti Neuralink má dvě děti. Dvojčata mu žena porodila loni v listopadu, jen o pár týdnů později přitom náhradní matka přivedla na svět dítě jeho a bývalé přítelkyně Grimes.

Detaily nejsou známy, dle dokumentů však Musk a Shivon Zilis žádali o změnu příjmení dětí tak, aby nesla jméno svého otce. Matčino příjmení se pak stalo součástí jejich prostředního jména.

Dvojice se potkala v roce 2015. Shivon prošla několika Muskovými společnostmi včetně Tesly. Existují dokonce spekulace, že pokud miliardář skutečně odkoupí Twitter, dosadí do vedení právě matku loni narozených dvojčat.

Veřejnost tedy aktuálně ví o devíti Muskových dětech. Kromě těch se Shivon má dvě ratolesti s Grimes a pět s bývalou manželkou Justine Wilson. Potomka by si s ním přála pravděpodobně také Amber Heard. Když s Muskem tvořila pár, nechala si dvojice zmrazit společná embrya. A zatímco podnikatel by si je přál zničit, Heard je zásadně proti. O výsledku má rozhodnout soud.

Synové miliardáře Muska – Griffin, Kai, Damian a Sax opouští hotel Aman Venice. Benátky, Itálie, 2. července 2022

Články, které by tě mohly zajímat